free amp template

de jacuzzi dient zelf afgehaaldte worden in olmen 
levering bespreekbaar tegen meerprijs 

De verantwoordelijkheid voor het gebruik blijft bij de huurder voor de gehele huurperiode door ondertekening van deze overeenkomst. Behandel de jacuzzi als een goede huisvader.

De elektriciteitsaansluiting mag niet overbelast worden, dus sluit hier niks extra op aan. Voorzie een vrij stopcontact van 16 ampère. Onze jacuzzi's zijn voorzien van een stekker voor gewoon huishoudstroom. Het is verplicht de stekker gedurende heel de huurperiode in het stopcontact te laten.  

Pas op met sterke drank. Vermijd alcohol of drugs tijdens het baden, vermijd ook dat kinderen zonder toezicht in de jacuzzi zitten.

Gebruik geen elektrische voorwerpen tijdens het baden (bv: gsm,radio,haardroger,enz

Gebruik alleen de producten die wij u aanbieden!
 
De huurder is verplicht de jacuzzi gedurende de ganse huurperiode actief te laten.zodat deze niet kan bevriezen.

het transport en gebruik van de jacuzzi is ten allertijden op verantwoordelijkheid van de huurder 

Los van de waarborg kunnen wij mogelijke schade die is aangericht aan het toestel en toebehoren volledig terugvorderen via gerechtelijke weg. Indien de schade groot is, komt er een expert de schade opmeten. De huurder heeft het recht op een tegenexpertise. De expert zal het totaal verschuldigde bedrag bepalen dat de huurder moet betalen.

badenwereld kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt aan goederen van de huurder. Wij denken dan aan vloerbedekkingen, vloeren, muren, deuren, poorten, tuinaanleg, tuinbekledingen en andere.

Overmacht:
Wanneer badenwereld ten gevolg van overmacht haar leveringsplicht niet kan nakomen, is deze gerechtigd naar keuze de levering op te schorten of de overeenkomst met betrekking tot de door overmacht getroffen zaken door een enkele schriftelijke verklaring en zonder voorafgaandelijk rechtelijke tussenkomst te ontbinden, zonder dat de klant enig recht op schadevergoeding kan doen gelden.
 


Hou rekening met de opwarmtijd van de jacuzzi en de grote doorgang van min 210 cm is wel vereist

badenwereld 

verheyen peter 

zin in een weekje jacuzzi

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

wij kijken er alvast naar uit 

Telefoon +32 (0)497/179495
Email: info@badenwereld.be